manowar, 18 haziran’da küçükçiftlik park’ta

manowar, 18 haziran’da küçükçiftlik park’ta


gürültüye hazır mıyız?


80’lerden beri metal sahnesinin ilk akla gelen gruplarından biri olan Manowar, 18 Haziran’da Küçükçiftlik Park’a geliyor.

Guinness Rekorlar Kitabı’nda en gürültülü canlı performansa sahip grup unvanını gururla taşıyan New Yorklu heavy metal efsanesi Manowar, Haziran ayında başlayacak Crushing The Enemies Of Metal Anniversary turnesi kapsamında büyük bir sahne şovuyla Avrupa şehirlerini turlamaya hazırlanıyor. Turnenin ilk duraklarından biri İstanbul olacak. Daha önce de defalarca Türkiye’deki dinleyicileriyle buluşan ve Türkiye’de yaşayan Manowarrior’ların enerjilerine hayran kaldıklarını dile getiren Eric Adams ve Joey DeMaio öncülüğündeki grup Battle Hymns, Into Glory Ride, Triumph Of Steel, Kings Of Metal ve Warriors Of The World’ün de aralarında bulunduğu sekiz stüdyo albümünden seçilen şarkılardan oluşan bir set-list ve akıllara kazınacak sahne şovuyla 18 Haziran akşamı Küçükçiftlik Park’ta olacak.

URU ve Vera Müzik organizatörlüğünde gerçekleşecek konserin biletleri an itibarıyla Passo’da satışta. Biletler için buraya alabiliriz.