michael bay filmi ambulance ile aksiyon yine tavan

michael bay filmi ambulance ile aksiyon yine tavan


pat küt çat çut


Armageddon, Transformers serisi, Bad Boys ve daha nice aksiyon filmlerinin yönetmeni Michael Bay’in yeni filmi Ambulance’tan bir fragman daha yayınlandı.

Son olarak 2019 yapımı Netflix filmi 6 Underground ile aksiyonun tozunu dumana katan Bay’in yeni filmi Ambulance, yönetmenliğini ve senaristliğini Laurits Munch-Petersen’ın üstlendiği 2005 yapımı aynı isimli Danimarka filminden uyarlanıyor. Yahya Abdul-Mateen II ve Jake Gyllenhaal’un başrollerinde yer aldığı film, Will Sharp isimli bir savaş gazisinin zor durumda kalıp illegal yollarla hayatını geçindiren kardeşi Danny ile birlikte bir banka soygununa bulaşmasını konu alıyor. Filmin uyarlama senaryosunu Chris Fedak kaleme alıyor.

Abdul-Mateen II ve Gyllenhaal ikilisiyle beraber filmin oyuncu kadrosunda göreceğimiz isimler şöyle: Eiza González, Devan Long, Keir O’Donnell, Moses Ingram, Colin Woodell ve Garrett Dillahunt.

Ambulance, geçtiğimiz hafta vizyona girdi. Filmi sinemada görmeden önce yeni fragmanını izlemek isterseniz aşağı alabiliriz.