muse’un yeni albümü 26 ağustos’ta, taze teklisi şimdi burada!

muse’un yeni albümü 26 ağustos’ta, taze teklisi şimdi burada!


will of the people


Bir süredir dedikodu kazanını kaynatan yeni Muse albümünden nihayet resmi bir duyuru geldi. Will of the People isimli albüm 26 Ağustos‘ta geliyor! Albümün ikinci teklisi Compliance ise an itibarıyla yayında.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

MUSE (@muse)’in paylaştığı bir gönderi

Son albümü Simulation Theory‘i 2018’de beğenimize sunan Muse’un dört senenin ardından duyurduğu yeni albümünde ilk iki tekli Won’t Stand Down ve Compliance ile beraber toplamda 10 şarkı yer alacak. Albümün şarkı listesi şu şekilde:

  1. Will Of The People
  2. Compliance
  3. Liberation
  4. Won’t Stand Down
  5. Ghosts (How Can I Move On)
  6. You Make Me Feel Like It’s Halloween
  7. Kill Or Be Killed
  8. Verona
  9. Euphoria
  10. We Are Fucking Fucked

Will of the People’ın ilk teklisi Won’t Stand Down’ı Ocak ayında dinleme fırsatına erişmiştik. Sert gitar riff’leri ve scream vokal içeren Won’t Stand Down, bize metal esintili bir albümün yolda olduğunun tüyolarını verirken 80’ler sound’ına sahip yeni tekli Compliance ise adeta ters köşe yapıyor. İlk tekliye göre çok daha fazla elektronik seslere yer veren şarkı, çeşitli sound’lara sahip bir Muse albümünün ipucu niteliğinde.

Şarkının müzik videosu ise büyük bütçeli bir sinema filminden fırlamış kısa bir kesit gibi duruyor. Videoda Matt Bellamy, Chris Wolstenholme ve Dominic Howard üçlüsü yerine kendilerinin maskelerini takan oyuncular ve bir metrobüs dolusu figüranla çeşitli kaotik sahneler var.

Will of the People için 26 Ağustos tarihini takvimlere kazıdık. Yeni tekli Compliance ise müzik videosu beraberinde hemen aşağıda.