nba’in büyülü efsanesi magic johnson’ı anlatan belgeselden fragman geldi

nba’in büyülü efsanesi magic johnson’ı anlatan belgeselden fragman geldi


they call me magic


80’li yıllarda Los Angeles Lakers’ın altın çağına damga vuran ve kısa sürede NBA’in efsaneleri arasına giren Earvin “Magic” Johnson’ı merkezine alacak bir belgeselin Apple TV+ ekranlarında yayınlanacağını yakın zamanda öğrenmiştik. İşbu belgeselden ilk uzun fragman paylaşıldı.

They Call Me Magic isimli belgeselde Johnson’ın LA Lakers macerası, NBA’de hızla yükselişe geçişi, spor kariyerini buruk bir şekilde noktalayışının ardındaki sebepleri ve kişisel hayatı konu alınacak. Belgeselde hem Johnson ile hem efsane ismin ailesi ve dostları hem de spor, popüler kültür ve siyasetten tanıdık birçok ünlü ismin röportajlarına yer verilmiş. Bu isimlerden bazıları şöyle: Larry Bird, LL Cool J, Snoop Dogg, Samuel L. Jackson, Michael Jordan, Shaquille O’Neil, Barack Obama, Fred Stabley Jr., Dwayne Wade, Jerry West ve Michael Wilbon.

They Call Me Magic, 22 Nisan’da Apple TV+’ta yayınlanacak. The Mandalorian’da da çalışan Rick Famuyiwa’nın yönetmenliğini üstlendiği dört bölümlük belgesel serisinin yeni fragmanı hemen aşağıda.