russian doll, üç senenin ardından ikinci sezonuyla geri dönüyor

russian doll, üç senenin ardından ikinci sezonuyla geri dönüyor


gözümüz yollarda kaldı


Netflix’in sevilen kara komedi serilerinden Russian Doll, üç sene sonra yeni sezonuyla geri dönüyor. Dizinin ikinci sezonu 20 Nisan’da bizlerle olacak.

Leslye Headland, Natasha Lyonne ve Amy Poehler üçlüsünün yaratıcılığını üstlendiği Russian Doll’un ilk sezonunda Lyonne’un canlandırdığı Nadia Vulvokov isimli bir genç kadının sıra dışı hikayesini izlemiştik. Katıldığı bir partinin ardından Groundhog Day benzeri bir zaman döngüsünün içinde sıkışıp kalan ve her seferinde kendisinin tekrar partide bulan Nadia’nın hikayesi ilk sezonda sonlanmış gibiydi aslında. Şimdiyse hikaye zaman döngüsünden çıkıp bilim kurguya yöneliyor gibi. Yayınlanan kısa tanıtım fragmanından ve sinopsisten anladığımız kadarıyla Nadia ve kader ortağı Alan, Manhattan’da bir zaman portalından geçmelerinin arından kendilerini beklenmedik olayların içinde buluyor.

Russian Doll’un yeni sezonunda ipleri tamamen kendi eline alan Natasha Lyonne, dizinin başrolü olmasının yanı sıra yeni sezonun yazarlığını, yapımcılığını, yürütücülüğünü ve yönetmenliğini de üstleniyor. Lyonne ile beraber ilk sezonda Alan rolünde karşımıza çkan Charlie Barnett de dizideki rolüne devam edecek.

Russian Doll’un ikinci sezonu 20 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak. Tanıtım fragmanına buyrun: