samuel l. jackson da kendi star wars spin-off’unu istiyor

samuel l. jackson da kendi star wars spin-off’unu istiyor


mace windu’nun yolu?


Disney’in Lucasfilm’i satın almasının ardından son birkaç sene içinde hem televizyonda hem de beyaz perdede birçok Star Wars yapımı ile karşılaştık. The Mandalorian’ın yakaladığı başarının ardından Disney+ daha fazla Star Wars dizileri için kolları sıvamıştı. Hatta Obi-Wan Kenobi ve Ahsoka gibi yolda olan spin-off’larla Ewan McGregor ve Hayden Christensen gibi oyuncular da ikonik rollerine resmen geri dönüyor. Star Wars evrenine geri dönmek isteyen bir diğer isimse Samuel L. Jackson.

1999, 2002 ve 2005 yıllarında vizyona giren üç filmle Star Wars serisine dahil olan Jackson, bu üç filmde canlandırdığı Mace Windu karakterini tekrar canlandırmak için fazlasıyla hevesliymiş. Jackson bu konu hakkında bir bilene bile danışmış hatta. Josh Horowitz’in podcast’ine misafir olan oyuncu, daha önce beraber çeşitli filmlerde rol aldığı Bryce Dallas Howard ile bu konuyu konuşmuş. The Mandalorian ve The Book of Boba Fett dizilerinde yönetmenlik yapan Howard ile Jackson’ın arasında “Bana da çok çok uzak bir galaksiden bir dizi ayarlasana.” minvalinde bir muhabbet dönmüş. Fakat Howard’ın bu konuya ne gibi bir dönüş yaptığından podcast’te bahsedilmiyor.

Yolda olan dizi ve filmlerle Star Wars furyasının daha çok uzun süre devam edeceğini düşünürsek Jackson’ın da Mace Windu rolüne geri dönme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Belki de kendisini yeni Star Wars filmlerinde görürüz, belli mi olur?