soccer mommy’den arkası sağlam bir albüm yolda

soccer mommy’den arkası sağlam bir albüm yolda


ilk tekli shotgun burada


Birkaç sene aralıklarla yayınladığı dört albümle kendisini kulaklarımızdan eksik etmeyen Sophia Regina Allison ya da bildiğimiz adıyla Soccer Mommy, diskografisindeki beşinci albümü yayınlamak için kolları sıvadı.

Tennesseeli indie rockçının yeni albümü Sometimes, Forever prodüksiyonuna imza atan isimle önceki albümlere kıyasla merakımızı birkaç tık daha fazla cezbediyor. Hem solo işleriyle hem The Weeknd’e hazırladığı prodüksiyonlarıyla hem de Safdie Kardeşler’in Good Times ve Uncut Gems gibi filmleri için kaydettiği soundtrack’lerle ilgiyle takip ettiğimiz Oneohtrix Point Never aka Daniel Lopatin, yeni Soccer Mommy albümündeki bütün şarkıların prodüksiyonundan sorumlu.

Albümün öncüsü niteliğinde bir tekli de müzik videosu beraberinde yayınlandı. Shotgun isimli şarkı Allison için aşka, meşke düşüp kendimizi kaybettiğimiz zamanlarda duyduğumuz sevinç haliyle alakalı. Şarkı ve müzik videosu için aşağı alabiliriz. 11 parçalık Sometimes, Forever ise 24 Haziran tarihinde Loma Vista etiketiyle yayında olacak.

Sometimes, Forever:

01 Bones
02 With U
03 Unholy Affliction
04 Shotgun
05 NewDemo
06 Darkness Forever
07 Don’t Ask Me
08 Fire in the Driveway
09 Following Eyes
10 Feel It All the Time
11 Still