spy kids’in yeniden çevrimi netflix’te yayınlanacak

spy kids’in yeniden çevrimi netflix’te yayınlanacak


var mı bunu hatırlayan?


90’lar neslinin unutamadığı yapımlardan Spy Kids’in bir yeniden çevrimi için çalışmaların başladığı geçtiğimiz sene duyurulmuştu. Bugün ise seriyi yeniden diriltecek projenin Netflix’te yayınlanacağı açıklandı.

Alexa PenaVega, Daryl Sabara, Antonio Banderas, Carla Gugino, Denny Trejo, Sylvester Stallone ve Jessica Alba gibi isimleri bünyesinde barından serinin yeniden çevriminde bu oyuncuları tekrar görecek olmamız pek olası değil gibi. Fakat işin güzel tarafı şöyle ki; dört Spy Kids filminin de yazar ve yönetmenliğinden sorumlu olan Robert Rodriguez serinin seneler sonra gelen yeniden çevriminin de hem yönetmenliğini üstlenecek hem de senaryosunu kaleme alacak.

Orijinalinde Carmen ve Juni Cortez isimli iki casus kardeşin yine casus olan ebeveynleriyle beraber Süper Casuslar Organizasyonu isimli bir şirkette çalışıp kötülüğe karşı savaştıkları eğlenceli maceralarını anlatan Spy Kids’in yeniden çevrimi yine benzer olaylara yer verecek. Filmin yayın tarihine dair herhangi bir detay bulunmuyor.