the boys’un üçüncü sezon fragmanında +18’lik her şey var

the boys’un üçüncü sezon fragmanında +18’lik her şey var


kan, ter, gözyaşı ve başka ne ararsan


Amazon’un streaming servisi Prime Video’nun en dikkat çeken yapımlarından The Boys’un üçüncü sezonu 3 Haziran’da bizlerle olacak. Dizinin yeni sezonundan tam da The Boys’a yaraşır içeriklere sahip dolu dolu bir fragman yayınlandı.

Superman, Wonder Woman, Batman gibi çizgi roman tarihçesindeki popüler kahramanların çarpıtılmış versiyonlarını izlediğimiz The Boys, sahip oldukları şöhret yüzünden artık kontrolden çıkan ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları düzene sokmak, gerekirse de ortadan kaldırmak için CIA önderliğinde kurulan bir ekibin hikayesini anlatıyor.

Televizyon dünyasında harikalar yaratan Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisinin yaratıcılığını üstlendiği dizinin ilk iki sezonunda Karl Urban, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg ve Jack Quaid gibi isimleri izlemiştik. Yeni sezonda ise bu isimlere Supernatural ile yıldızı parlayan Jensen Ackles ile beraber Laurie Holden, Sean Patrick Flanery, Nick Wechsler ve Miles Gaston Villanueva gibi oyuncular da katılacak.

The Boys’un üçüncü sezonu 3 Haziran’da ilk üç bölümüyle ekranlara gelecek. Yeni fragmanı izlemek isterseniz buyrunuz.