the worst person in the world senaristi eskil vogt’dan fantastik bir film yolda

the worst person in the world senaristi eskil vogt’dan fantastik bir film yolda


the innocents


Joachim Trier ile beraber The Worst Person in the World’ün senaryosunu kaleme almasıyla bu seneki Oscar’larda En İyi Özgün Senaryo dalında adaylık elde eden Eskil Vogt’ın ikinci uzun metraj filmi The Innocents’dan fragman yayınlandı.

2006 yapımı Reprise ile başlayıp Oslo, 31. August, Louder Than Bombs ve Thelma gibi filmlerde Trier’in sinemadaki suç ortağı olan Vogt, 2014 yılında ilk uzun metrajı Blind ile ilk yönetmenlik deneyimini elde etmişti. Eleştirmenler tarafından hayli olumlu yorumlar alan Blind ile fazlasıyla iyi bir çıkış yakalayan Vogt, ikinci uzun metrajı The Innocents ile tekrar karşımıza çıkıyor.

The Innocents ya da orijinal adıyla De uskyldige, bir yaz tatilinde psişik güçleri olduğunu fark eden dört gencin etrafında şekilleniyor. Ailelerinin yanı başlarında olmadıkları süreç boyunca bu güçlerin heyecanına kapılan Ida, Anna, Ben ve Aisha isimlerindeki çocuklar elde ettikleri güçleri kullanmaya devam ettikçe olaylar gizemli ve korkunç bir hal almaya başlıyor.

The Innocents, 13 Mayıs tarihinde seçili sinema salonlarında ve VOD sistemiyle dijital ortamda gösterime girecek. Filmin fragmanını izlemek isterseniz aşağı alabiliriz.