var mı metronomy’den canlısı?

var mı metronomy’den canlısı?


dinozorlar eşliğinde canlı performans


Son olarak Şubat ayında yeni albümü Small World ile tekrar kulaklarımızın pasını silen canımız ciğerimiz Metronomy, 20 Nisan’da Zorlu PSM’de İstanbullu dinleyicisinin karşısına çıkacak. 20 Nisan akşamı Metronomy’den nasıl bir canlı performans beklememiz gerektiğine dair çiçek gibi bir konser videosu alakasız bir şekilde Paris’ten geldi.

Fransa-Almanya ortak yapımı kültür ve sanat kanalı ARTE’nin YouTube hesabından paylaşılan bir video, bize 45 dakikalık bir Metronomy canlı performansı sunuyor. Fakat bu performans Metronomy dinleyicilerine değil, dinozorlara sergileniyor. Performans görüntüleri Fransa’nın Ulusal Doğa Tarihi Müzesi’nin paleontoloji sergisinde kaydedilmiş. Bu sebeple videoda Metronomy üyeleriyle beraber milyonlarca yıl önce yaşayan dinozorların kemikleri ve kalıntılarını görüyoruz.

Small World’ün yayınlanmasından sadece birkaç gün sonra, 21 Şubat tarihinde kaydedilen performansta albümdeki şarkılarla beraber gurubun Love Factory, The Bay, Night Owl ve The Look gibi hit şarkılarını da duymak mümkün. Performansı içeren videoyu izlemek isterseniz hemen aşağı alalım.