working men’s club ikinci albümle geliyor

working men’s club ikinci albümle geliyor


ilk tekli geldi bile


2020’de self-titled albümüyle radarımıza takılan Yorkshirelı synthpop icracıları Working Men’s Club, arayı çok fazla açmadan yeni albüm için kolları sıvadı.

Grubun frontman’i Syd Minsky-Sargeant’ın albüm duyurusu beraberinde yaptığı açıklamalarından anladığımız kadarıyla sound ile mod yükseltici, lirikleriyleyse derbeder edici bir Working Men’s Club albümü bizleri bekliyor. Söz yazımı konusunda kasvetli bir tona sahip olacak Fear Fear isimli yeni albüm, ilk albüme kıyasla minimal seslerden uzak tonlarda olacakmış. Albümün prodüksiyonunu üstlenen isim ise beklentilerimizi bir tık yükseltiyor. Arctic Monkeys’in AM’in de prodüktör olarak görev alan Ross Orton, gruba ilk albümün de prodüksiyonun da destek çıkmıştı. Orton, Working Men’s Club için tekrar iş başına geçiyor.

Fear Fear’ın ilk teklisi de albüm duyurusu beraberinde geldi. Widow isimli ilk tekli ayrıca bir müzik videosuna sahip. 15 Temmuz’da yayınlanacak albümün şarkı listesi ve kapak görseli gibi detayları Widow ile birlikte aşağıda.

Fear Fear:

1. ’19’
2. ‘Fear Fear’
3. ‘Widow’
4. ‘Ploys’
5. ‘Cut’
6. ‘Rapture’
7. ‘Circumference’
8. ‘Heart Attack’
9. ‘Money Is Mine’
10. ‘The Last One’