zorlu psm’de sadece 50 tl’ye izlenebilecek 4 mükemmel isim

zorlu psm’de sadece 50 tl’ye izlenebilecek 4 mükemmel isim


bir daha böylesi denk gelmez


Üst üste duyurduğu konserlerle İstanbullu dinleyiciye akıllardan çıkmayacak bir sene yaşatan, yaşatmaya devam eden Zorlu PSM’den şahane bir kampanya duyurusu geldi. Seçili etkinliklerden 2 veya daha fazlası için aynı anda yapacağınız bilet alımlarında %50 indirim var! Aynı etkinliklere özel öğrenci biletleri ise sadece 50 TL! Bu özel mi özel etkinliklerde kim varmış, neredeymiş, nasılmış, hemen aşağıdan anlatıyoruz. “Gerek yok, ben biletimi alıp kaçayım.” diyenleri ise ışık hızıyla buraya, buraya, buraya ve de buraya davet ediyoruz.

3 Mart – Elder Island

Vokalist ve çellist Katy Sargent, basçı ve beat maestro Luke Thornton ve gitarist ve synth virtüözü David Havard’dan oluşan Elder Island, 2014 çıkışlı ilk kısa çalarını yayınlayıp iyi müzisyenin harman olduğu yegane şehirlerden Bristol’de hayat buldu. Elektronika’dan tut house’a, pop’tan neo-soul’a kadar çeşitli sound’ları bir araya getirmesiyle emsallerinin arasından sıyrılan bu süper güçlü üçlünün büyülü canlı performansı da dinleyene bambaşka bir deneyim vadediyor. Bu deneyimi canlı canlı yaşamak isterseniz Elder Island, 3 Mart akşamı Zorlu PSM %100 Studio’da sizleri bekliyor. İndirimli biletleri buradan aldınız, aldınız.

4 Mart – Oscar Anton

Bedroom pop türünün yakın dönemdeki en sevilen ve başarılı temsilcilerinden Oscar Anton, bu sene Paris’teki yatak odasından çıkıp Avrupa’yı turlamaya hazırlanıyor. Anton’un ilk durağı ise İstanbul. Duyguların, güçlü olmanın, günlük hayatın monotonluğunun ve aşk hikayelerinin paylaşıldığı 2020 çıkışlı ilk albümü Home of Sanity’de sakin sularda yüzen gitar riff’lerini soft synthesizer pad’leriyle buluştururken Bossa Nova ve lo-fi ritimlerinden gücünü alan Anton, eşi benzerine az rastlanır sound’u ile 4 Mart akşamı Zorlu PSM’nin %100 Studio sahnesinde olacak. Kaçıranın, hele ki indirimli biletleri kaçıranın bin pişman olacağı gecenin biletleri için buraya koşunuz.

24 Mart – John Grant

Hayatının dönüm noktasını müzikle yaşayan John Grant, folk ile new wave’i, synthpop ve soft rock’ı buluşturmasıyla 2010’da yayınladığı ilk albümü Queen of Denmark’tan beri alternatif rock sahnesinin dönüm noktalarından biri oldu desek yanılmayız. Duyduğunuz anda sizi etkisi altına alan bariton vokalini seneler içinde Midlake, Goldfrapp, Hercules & Love Affair, Kylie Minogue ve Sinéad O’Connor gibi isimlerle de yaptığı işbirliklerinde ortaya koyan Grant, enerjisi bol canlı sahnesiyle 24 Mart tarihinde Zorlu PSM’nin Turkcell Platinum Sahnesi’nde olacak. İndirimli biletler için buraya alabiliriz.

27 Nisan – Efterklang

Mart ayını kapatıp Nisan’a geçtiğimizde Zorlu PSM’de bizi yine şahane bir isim karşılayacak. Danimarka’nın soğuk havasını post-rock ile başlayıp seneler içinde dreampop’a dönen sound’una ilmek ilmek dokuyan Efterklang, 2003’ten beri kulaklarımıza misafir olan ve türler arasında dolaşan albümleriyle sadece Danimarka değil, bütün Avrupa sahnesinde yer etmiş bir isim. Her albümünde farklı bir deneyim sunan grubun canlı sahnesi ise dinleyene bambaşka bir tecrübe sunuyor. Canlı sahnede gücünü doğadan alan Efterklang, seneler sonra bile hatırlanacak performanslarıyla 27 Nisan tarihinde Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde olacak. İndirimli biletler hemen burada bekliyor.