a24’un “katil kim?” temalı yeni korku filmini kaçırmayın

a24’un “katil kim?” temalı yeni korku filmini kaçırmayın


bodies bodies bodies


Bağımsız yapımların kalite kontrol merkezi A24, yolda olan filmlerinden Bodies Bodies Bodies’in ilk fragmanını paylaştı.

Korku, gerilim ve komedi türlerini “katil kim?” teması etrafında toparlayan filmde 20’li yaşlarında bir grup gencin boş bir malikanede hunharca bir parti verdikleri sırada oynadıkları bir oyunun şakayken kakaya dönüşmesini, içlerinden birinin bir katile kurban gitmesini ve bunun sonucunda birbirlerini sorgulamalarını izleyeceğiz.

2019’da Instinct filmi ile ilk yönetmenlik deneyimi elde eden Halina Reijn’in kamera arkasına geçtiği Bodies Bodies Bodies’in senarist kadrosu nedense gereğinden fazla kalabalık gibi. Senaryoda Kristen Roupenian, Sarah DeLappe, Chloe Okuno, Joshua Sharp ve Aaron Jackson gibi isimlerin adı geçiyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Foundation’dan tanıdığımız Lee Pace ve Kanye West’in baş düşmanı Pete Davidson ile beraber Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha’la Herrold, Chase Sui Wonders ve Rachel Sennott gibi genç isimler yer alıyor.

Bodies Bodies Bodies’in ABD vizyon tarihi 5 Ağustos olarak görünüyor. Yeni Charli XCX şarkısı Hot Girl’ü de duyabileceğiniz ilk fragmanı aşağı yapıştırdık.

Şöyle de bir posterimiz var ayrıca: