adrien brody, knives out yönetmeni rian johnson’ın poker face dizisine katıldı

adrien brody, knives out yönetmeni rian johnson’ın poker face dizisine katıldı


bu dizi izlenir


Knives Out serisinin ve Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi’ın yönetmeni Rian Johnson’ın hem yaratıcılığını hem yazarlığını hem de yönetmenliğini üstlendiği Poker Face isimli dizi projesinden sıcak haberler var. Dizinin bombastik oyuncu kadrosuna bir yıldız daha katıldı: Adrien Brody.

NBC’nin streaming platformu Peacock’ta yayınlanacak Poker Face’in 10 bölümlük ilk sezonunun her bir bölümünde bir dedektifin birbirinden ayrı cinayetleri çözmeye çalışmasını izleyeceğiz. Dizide bahsi geçen cinayeti Russian Doll dizisiyle üç Emmy adaylığı elde eden Natasha Lyonne canlandıracak. Yakın zamanda Succession ve Winning Time gibi HBO serileriyle televizyonda sıkça karşımıza çıkan Adrien Brody de Lyonne ile beraber dizinin başrollerinden biri olacak. Serinin bir diğer yıldızı ise Inception, Don Jon ve 50/50 gibi yapımlardan tanıdığımız Joseph Gordon-Levitt. Oyuncu kadrosunda yer alacak diğer isimler ise şöyle: Stephanie Hsu, Benjamin Bratt ve David Castañeda.

Poker Face için şimdilik bir yayın tarihi bulunmuyor. Fakat dizinin prodüksiyon öncesi aşamasının halihazırda başladığını düşünürsek seriyi önümüzdeki sene görebiliriz herhalde. Beklemedeyiz.