ağzı bozuk ayıcık ted’in televizyon uyarlamasından sıcak haberler

ağzı bozuk ayıcık ted’in televizyon uyarlamasından sıcak haberler


kadro belli oldu


Family Guy, American Dad ve The Cleveland Show gibi yetişkin animasyon serilerinin yaratıcısı Seth MacFarlane’in 2012 yapımı komedi filmi Ted’in televizyon uyarlaması için çalışmalar devam ediyor. Projede yer alacak isimler belli oldu.

Mark Wahlberg ve Mila Kunis’in başrollerinde yer aldığı Ted’in 2015 yapımı ikinci filmi bekleneni veremeyince devam filmlerinin fişi çekilmişti. “Edepsiz ayıcık” karakterini tekrar hayata geçirmek isteyen MacFarlane, çiçeği burnunda streming platformu Peacock ile anlaşarak bir dizi projesi için çalışmalara başladığını geçtiğimiz yaz duyurmuştu. Bu dizi projesinde Wahlberg ve Kunis ikilisini görmemiz biraz zor olacağı için Ted’in geçmiş yıllardaki hikayesi anlatılacak. 1993 yılında geçecek hikayede ağzı bozuk, 420 düşkünü, alkolik ve sapık ayıcığın gençlik yılları anlatılacak. Filmde Walhberg’ün canlandırdığı John karakteri ise dizide 16 yaşında kanı deli bir genç olarak karşımıza çıkacak. John’un genç halini Max Burkholder, babasını Scott Grimes, kuzenini ise Giorgia Whigham canlandıracak. Ted’in seslendirmesini ise filmlerde olduğu gibi tabii ki yine Seth MacFarlane üstleniyor.

Dizinin bütün bölümlerinin senaristliğinde ve yönetmenliğinde yine MacFarlane görev alacak. Yayın tarihi şimdilik belli olmasa da Ted serisinin önümüzdeki yıl içerisinde Peacock’ta izleyicilerle buluşması bekleniyor.