alexander skarsgård, björk’e olan hayranlığını paylaşıyor

alexander skarsgård, björk’e olan hayranlığını paylaşıyor


ona hayran olmamak elde mi?


Senenin en bombastik yapımlarından Robert Eggers imzalı The Northman’in vizyona girmesine şunun şurasında beş günden az bir zaman kaldı. Haliyle, gözümüz kulağımız The Northman’de. Filmin gündemimizde bu kadar yer etmesinin en büyük etkenlerinden birinin yıldızlarla bezeli oyuncu kadrosu olduğu belli. İşbu kadrodan Alexander Skarsgård, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Björk’e hayranlığını paylaştığı açıklamalarda bulundu.

Şimdi bu kadroda hayranlık duyulması gereken çok isim var tabii ama Björk’ün yeri herkeste ayrıdır diye düşünüyoruz. Görünen o ki Skarsgård’da da ayrıymış. Zira ünlü oyuncu, kraliçemiz Björk için şu sözleri söylemiş: “Onunla aynı işte rol aldığım için çok şanslı hissettim. Çılgınlıktı resmen. Bunu filmde görür müsünüz bilemiyorum ama köy baskını sahnesinin sonrasında Björk’ün yer aldığı çekimler inanılmazdı. Durduğu yerin hemen arkasında dolunay kocaman bir şekilde onunla beraber mükemmel görünüyordu. Büyüleyici bir olaydı resmen.”

Skarsgård, sette Björk ile olan iletişimini ise şöyle özetlemiş: “Beni ilk gördüğünde ‘Yolumdan çekil, bana bir cappuccino getir’ dedi. Şaka yapıyorum tabii ki, böyle bir şey yaşanmadı. Çok nazikti her zaman. En yakın arkadaşım İzlandalı olduğu için her yaz oraya giderim. Geçen yaz da İzlanda’da Björk ile takılma fırsatım oldu. Çok havalıydı yine, harika biri.”

Björk ile dolu dolu vakit geçirebildiği için Skarsgård’a hafiften imrenmiş durumdayız. Kendisine olan hayranlığımızı tazelemek için The Northman’i dört gözle bekliyoruz.