angel olsen’dan harry styles cover’lamaca

angel olsen’dan harry styles cover’lamaca


boyfriends


20 Mayıs’ta yayınlayacağı üçüncü stüdyo albümü Harry’s House için gün sayan Harry Styles, geçtiğimiz hafta gerçekleşen 2022 Coachella festivalinde deyim yerindeyse şov yaptı. İki farklı gecede seyircilerin karşısına çıkan Styles, hem eski şarkılarını hem de yeni albümünden yayınlanmamış şarkıları çalıp söyledi. Bu şarkılardan Boyfriends isimli yeni Styles şarkısını da ilk defa duymuş olduk. Dinleyicileri coşturan Boyfriends, öyle beğenilmiş olacak henüz kendisi resmi olarak yayınlanmadan cover’ı ortaya çıktı.

Yakın zamanda albüm duyurusu yapan bir başka isim olan Angel Olsen, TikTok hesabından paylaştığı kısa bir videoda Boyfriends’i akustik olarak cover’ladı. Şahsen biz de Boyfriends’in stüdyo halini merakla bekliyoruz. O gelene kadar şarkının Angel Olsen cover’ını hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz. Harry Styles’ın Coachella performansı ise cover’ın bir tık altında.

@angelolsentok This new Harry song is a beauty (debuted at Coachella) #harrystyles #bigtime #fyp ♬ original sound – Angel Olsen