beach house soundtrack işine giriyor

beach house soundtrack işine giriyor


along for the ride


Indie camiasının rüya gibi ikilisi Beach House, bir Netflix dizisi için hazırladıkları müziklerle ilk soundtrack albümlerini yayınlama hazırlığında.

Victoria Legrand ve Alex Scally ikilisinin depresyon eşlikçisi projesi son olarak Şubat ayında 18 şarkıdan oluşan mega albümleri Once Twice Melody ile kulaklarımıza misafir olmuştu. İkilinin ilk soundtrack albümü ise Along for the Ride isimli dizi için hazırlanmış.

Sarah Dessen’ın aynı isimli romanından uyarlanan Along for the Ride’ın konusu gizemli bir yabancıyla tanışmasının ardından sıkıcı hayatına farklı bir yön veren ve hiç tahmin edemediği olaylara bulaşan Auden isimli genç bir kızın etrafında şekilleniyor. Dizinin başrollerinde Emma Pasarow ile Belmont Cameli ikilisini izleyeceğiz. Yönetmen koltuğunda ise Sofia Alvarez oturuyor.

Along for the Ride, 22 Nisan tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Beach House imzalı soundtrack albümünün de aynı tarihte yayınlanmasını bekliyoruz. Soundtrack’ten tadımlık şarkılar duymak isterseniz dizinin fragmanını aşağı bıraktık.