bella hadid oyunculuk dünyasına giriş yapıyor

bella hadid oyunculuk dünyasına giriş yapıyor


başarılar bella


Dior, Chanel, Givenchy, Marc Jacobs, Versace ve daha birçok high fashion markanın defilelerinde boy göstererek ve başta Vogue olmak üzere sayısız derginin kapak yüzü olarak modellik alanında dört nala koşturan Bella Hadid, şimdi de oyunculuk dünyasına adım atıyor.

Hulu’nun sevilen komedi serilerinden Ramy, Hadid için ilk oyunculuk deneyimi olacak. Ramy Youssef’in yaratıcılığını, yönetmenliğini, yazarlığını üstüne bir de başrolünü üstlendiği dizi, Mısır kökenli bir ABD’li olan Ramy’nin New Jersey’deki kara komik yaşantısını anlatıyor. Dizi platformda beğenilerek izlenen iki sezonu geride bıraktı. Üçüncü sezon hazırlıkları ise şu sıralar devam ediyor. Hadid’in Ramy’deki rolü hakkında bir bilgi verilmemiş olsa da kendisinin dizide konuk oyuncu değil, ana kadroda yer alan bir isim olacağı vurgulanmış.

Bella hanıma oyunculuk kariyerinde başarılar diliyoruz. Belki kendisi de Abbey Lee Kershaw, Monica Belluci, Diane Kruger veya Milla Jovovich gibi modellikten oyunculuğa evrilen emsalleriyle aynı başarıları yakalar, belli mi olur?