bob odenkirk’ün better call saul’un ardından rol alacağı dizi belli oldu

bob odenkirk’ün better call saul’un ardından rol alacağı dizi belli oldu


straight man


Breaking Bad ve Better Call Saul’un üçkağıtçı avukatı Saul Goodman aka Jimmy McGill’e hayat veren Bob Odenkirk’ün televizyon adına sıradaki projesi belli oldu.

Odenkirk’ün başrolünü üstleneceği Straight Man isimli dizi, Pulitzer ödüllü yazar Richard Russo’nun 1997 yılında kaleme aldığı aynı isimli romanından uyarlanıyor. Dizide Pensilvanya’da bulunan Railton Koleji’nin İngilizce departmanına başkan olarak atanan William Henry Devereaux Jr. adındaki bir adamın hikayesi anlatılacak.

2023 yılında yayın hayatına başlayacağı düşünülen diziye Breaking Bad ve Better Call Saul’da olduğu gibi yine AMC kanalı ev sahipliği yapacak. Projenin yürütücülüğünü The Killing ve The Office gibi yapımlarda senarist olarak görev alan Aaron Zelman ve Paul Lieberstein ikilisi üstlenecek. Bu ikili ayrıca Odenkirk ve Peter Farrelly ikilisiyle beraber dizinin yönetmen koltuğunda da oturacak. Romanın yazarı Richard Russo da bu ekibe idari yapımcı olarak katkıda bulunacak.

Straight Man’den yakın zamanda daha fazla haberler alacağız gibi görünüyor. Şimdilik Better Call Saul’un final sezonu için 18 Nisan’ı beklemeye devam ediyoruz.