bob’s burgers sinema filminden vizyon öncesi yeni fragman

bob’s burgers sinema filminden vizyon öncesi yeni fragman


27 mayıs’ı bekliyoruz


Geride bıraktığı 11 sezonun ardından The Simpsons ve Family Guy gibi kült olma yolunda giden animasyon serilerinin arasına yavaş yavaş kendisini de sıkıştıran Bob’s Burgers, küçük ekrandan büyük ekrana geçiş yapmaya çok yakın. Serinin sinema filminden bir fragman daha yayınlandı.

Loren Bouchard’ın yaratıcısı olduğu ve 2011 yılından bu yana devam eden Bob’s Burgers, restoran işletme hayalini gerçekleştirmek için ailesiyle bir hamburger restoranı açan Bob Belcher’ın hikayesini anlatıyor. Şu sıralar 12. sezonuyla FOX ekranlarında yayın hayatına devam eden dizinin beyaz perde filminin geleceği ilk olarak 2017 yılında duyurulmuştu. 2020’de vizyona girmesi planlanan film, malum sebeplerden dolayı ertelendikçe ertelenmişti. Bugün ise yakın zamanda vizyona girmeye hazırlanan The Bob’s Burgers Movie’den ilk fragman yayınlandı.

Bouchard’ın Bernard Derriman ile beraber yazıp yönettiği The Bob’s Burgers Movie’nin seslendirme kadrosunda animasyon serisinden alışık olduğumuz H. Jon Benjamin, John Roberts, Dan Mintz, Eugene Mirman, Kristan Schaal, Larry Murphy gibi isimlerle beraber seriye ara sıra konuk olarak katılan Kevin Kline, David Wain ve Zach Galifianakis de yer alıyor.

“Gizem, et ve kargaşaya hazır mısınız?” sorusunu soran hemen aşağıdaki fragmana üç evet cevabını veriyor ve The Bob’s Burgers Movie’nin 27 Mayıs’ta vizyona gireceğini tekrar hatırlatıyoruz.