brie larson da fast & furios 10 kadrosuna katıldı

brie larson da fast & furios 10 kadrosuna katıldı


hayırlı olsun mu?


Artık hem sevenlerinin hem de sevmeyenlerinin cılkının çıktığı konusunda hem fikir olduğu Fast & Furious serisinin dokuzuncu filmi F9, 2021’de vizyona girdi. Seriyi sonlandıracağı konuşulan (pek inanmıyoruz ama neyse) sıradaki film Fast & Furious 10’in çekimleri ise çok yakın zamanda başlayacak. Jason Momoa’nın ardından filmin kadrosuna bir yıldız daha katıldı: Brie Larson.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Vin Diesel (@vindiesel)’in paylaştığı bir gönderi

Room ile Oscar kazanan, Captain Marvel rolüyle MCU’nun gediklilerinden olan Brie Larson’ın seriye dahil olması bizi çok da şaşırtmadı aslında. Kendisi Şubat ayında Uproxx’a verdiği bir röportajda Fast & Furious serisinin büyük hayranı olduğunu belirtmiş ve seride yer almak için resmen açık çağrıda bulunmuştu. Vin Diesel’ın dün Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ise müjdeyi verdi. Larson’ı da serinin son filminde göreceğiz. Hatta kendisini kadın karakterlerden oluşacak Fast & Furious spin-off’unda da görme ihtimalimiz var.

İki filme bölünecek Fast & Furious 10’de Larson, Momoa ve Diesel haricinde serinin müdavimlerinden Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Sung Kang, Nathalie Emmanuel ve Ludacris gibi isimler de kendi rollerini tekrar canlandırmaya devam ederek karşımıza çıkacak. Diesel’in seriye dönmesi için adeta yalvardığı Dwayne Johnson ise F9’da olduğu gibi yeni filmde de rol almayacak.

Fast & Furious 10’in vizyon tarihi şimdilik 19 Mayıs 2023 olarak görünüyor. Filmin çekimleri önümüzdeki aylarda başlayacak.