don draper’ın kızı mad men spin-off’u istiyor

don draper’ın kızı mad men spin-off’u istiyor


biz de isteriz


Mad Men. Bu efsanevi dizinin adını anınca bile şöyle bir titriyoruz. Neydi o öyle ya… Başından sonuna yedi sezon boyunca pür dikkat izlediğimiz bu nadide dizi, 2015 yılında büyük finalini yaparak ekranlara veda etti. Fakat Mad Men evrenine geri dönmek isteyenler var.

Televizyonun yer yer kurgusal, kimi zamansa gerçeklere dayanan altın çağını izlediğimiz dizide reklamcılığın kare kökünü bulan Don Draper’ın kızını hatırlarsınız. Draper kızı Sally’i Chilling Adventures of Sabrina ve Feud gibi dizilerden de tanıdığımız Kiernan Shipka canlandırmıştı. Tabii biz Shipka’yı ilk olarak Mad Men’den tanımıştık. Sekiz yaşından 15 yaşına kadar Sally Draper’a hayat veren Shipka, geçtiğimiz gün Entertainment Weekly’e verdiği bir röportajda kendisine Hollywood’un altın varaklı kapılarını açan Sally karakterini tekrar canlandırmak istediğini açıkladı.

Shipka, röportajda Sally Draper’ın akıbetine dair kafasındaki fikirleri şu sözlerle paylaşmış: “Sally ile işim bitmedi. Artık New York’ta bir yaşam sürdüreceğini sanmıyorum. Hayatını Los Angeles’ta idame ettiriyordur muhtemelen. Ama onunla hala yapacak şeylerim var.”

Mad Men’in finalinin ardından yayıncı kanal AMC, diziye dair birkaç spin-off projesi üzerinde duracağını duyurmuştu. Hazır Shipka da fazlasıyla hevesliyken bu projelerden biri neden Sally Draper odaklı olmasın? Olur mu, olur. Olsun da lütfen.