gizem dolu severance dizisine apple tv+’tan ikinci sezon onayı

gizem dolu severance dizisine apple tv+’tan ikinci sezon onayı


gönder gelsin apple


Apple TV+’ın sessiz sedasız bir şekilde bir anda herkesin ilgisini çeken dram, gizem ve bilim kurgu türlerindeki yeni dizisi Severance, bugün dokuzuncu bölümüyle ilk sezon finalini yaptı. Final arifesinde Apple TV+’tan güzel haber geldi. Dizi, ikinci sezonuyla platformda yayınlanmaya devam edecek.

Orijinal bir hikayeye sahip Severance, Lumon Industries isimli bir şirket ve şirket çalışanlarına uygulanan sıra dışı bir deney etrafında şekilleniyor. Parks and Recreation ve Big Little Lies gibi yapımlardan tanıdığımız Adam Scott’ın başrolünü üstlendiği dizide John Turturro ve Christopher Walken gibi usta isimlerle beraber Britt Lower, Zach Cherry, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus, Dichen Lachman ve Patricia Arquette gibi oyuncular yer alıyor.

Severance’ın yönetmenliğini Aoife McArdle ile beraber daha çok komedi filmlerinde sıkça karşımıza çıkan Ben Stiller üstleniyor. Dizinin senaristliğini ve yaratıcılığını üstlenen Dan Erickson ise daha önce hiç duymadığımız bir isim. Kendisinin IMDb’de fotoğrafı bile yok, siz düşünün. Fakat Erickson’ın Severance ile ilk senaristlik deneyiminin altından başarıyla kalktığına hak vermemek elde değil.

Hala izlemediyseniz Severance‘ın fragmanına hemen aşağıdan bir göz atın, ilginizi çekecektir.