hazırsanız başlıyoruz

hazırsanız başlıyoruz


o vapurlara binilecek


Bu hafta sonu hepinizin planlarının açık havayla ilgili olduğunu tahmin ediyoruz. Fakat güneş battıktan sonra havanın hâlâ daha soğuk olduğunu hatırlatır; dış mekân planlarınızı, park ve sahil çıkartmalarınızı tamamladıktan sonra hem içinizi hem ruhunuzu ısıtacak etkinlikleri huzurlarınıza sunarız. İki yaka arası bol vapurlu geçecek bir hafta sonu bizi bekliyor gibi.

Seda Erciyes, Dilan Balkay, Petrichord (DJ Set)
8 Nisan Cuma
Babylon Bomonti

Yerli caz, hip-hop ve R&B sahnelerinin isimlerini son zamanlarda sıkça duyduğumuz iki ziyadesiyle yetenekli kadını Dilan Balkay ve Seda Erciyes, güçlerini son zamanların en özgün prodüktör kolektiflerinden Petrichord ile birleştiriyor. Bize de bu uzun gecenin tadını çıkarmak kalıyor.

Lokalize: Selin
8 Nisan Cuma
Zorlu PSM Studio

Zorlu PSM’nin yerli sahneye kucak açtığı Lokalize serisinin Nisan ayı açılışını henüz 23 yaşındaki küçük dev lezzet Selin yapıyor. Babası Selim Geçit’le yayınladığı akustik videolarıyla dikkatleri üzerine çeken, Londra’daki müzik eğitimini Ronnie Scotts, O2 Shepherd’s Bush Empire, Camden Assembly gibi sahnelerdeki performanslarıyla perçinleyen, Mahmut Orhan ve Sertab Erener’le yaptığı işbirlikleriyle ismini daha çoook duyacağımızı kanıtlayan Selin, hem söz ve müziği kendisine ait parçaları hem de çok sevilen yorumlarıyla Studio sahnesinde.

Hey! Douglas
8 Nisan Cuma
Dorock XL Kadıköy

Bu muhteşem geceyi anlatmaya gerek bile yok. Yaklaşık 10 yıldır tüm performansları heyecanla beklenen, Mode XL’den tanıdığımız Yasin Vural’ın solo projesi Hey! Douglas, 70’lerin saykedelik, funk ve soul parçalarının şahsına münhasır düzenlemeleriyle yerinizde duramayacağınızı bu gece de garanti ediyor.

Başkası Olma Tarkan Ol
9 Nisan Cumartesi
DasDas

Karşınızda Hood Base ve DasDas işbirliğiyle gerçekleşen muhteşem bir konsept gece var. Emir Yargın, Lara di Lara, Özge Fışkın, Özgün Semerci & Samet Çiçek’in en sevdikleri Tarkan parçalarını seslendireceği, house band Yanlış Baharlar’ın sahnede olacağı ve DJ Kardakışta ile Kurdakuşa’nın setin arkasına geçeceği bu gecede zincirlerinizi kırmaya, değişip gelişmeye hazır olun.

Kenan Doğulu
9 Nisan Cumartesi
Zorlu PSM Turkcell Sahnesi

Zorlu PSM’de yine ezbere bildiğimiz şarkılara eşlik edeceğimiz muhteşem bir Turkcell Sahnesi gecesi. “Tutamıyorum Zamanı”, “Ben Güzelden Anlarım”, “Kandırdım”, “Baş Harfi Ben”, ve daha neler neler… Kulaklarımızın müziği algılamaya başladığı günlerden bu yana her zaman favori Türkçe pop yıldızlarımızdan biri olan Kenan Doğulu ile çakkıdı çakkıdı bir geceye çok hazırız!

Radyo Eksen Partisi
9 Nisan Cumartesi
Babylon Bomonti

Indie rock’tan ska’ya, punk’tan hip-hop’a uzanan sınırsız seçkileriyle 3G yine ayaklarınızı yerden kesecek. Gülşah Güray, Gülşah Turgut ve Güven Yıldız’ın seti paylaşacağı bu ikonikleşmiş Radyo Eksen Partisi ile kurtlarınızı dökmekle kalmayacak, bolca ter de dökeceksiniz. Radyoda sevdiğin şarkının başlamadığı o anın muhteşemliğini gelin bir de canlı canlı yaşayın!

Ductape, Hakan Tamar (DJ Set)
10 Nisan Pazar
arkaoda

Henüz çok taze olmalarına rağmen daha şimdiden Meksika’dan İspanya’ya, Macaristan’dan Bosna Hersek’e kıtalararası performanslara imza atan, post-punk ve dark wave’in İstanbullu yeni ikilisi Ductape, arkaoda’nın atmosferine çok yakışacak bir performansla Pazar akşamınızı Parliament Pazar Gecesi Sineması’ndan koparıp çok farklı bir akşama dönüştürmeye hazırlanıyor. Üstelik yeni favoriniz olacak bu ikili yanına bir de Hakan Tamar’ın Shazam’larınıza sarılacağınız DJ setinin gücünü katıyor.

Yeni Türkü
10 Nisan Pazar
Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi

77’den bugüne uzanan, neredeyse yarım yüzyıla uzanan bir müzik kariyeri. Türk halk müziği, özgün müzik ve protest müziğin saygıdeğer grubu, yaşayan efsane Yeni Türkü, “Bana Bir Masal Anlat Baba”, “Sezenler Olmuş” ve “Telli Telli” gibi hafızalarımıza kazınan sayısız efsanevi şarkısıyla Turkcell Platinum Sahnesi’nde sevenlerini bekliyor.