hbo’nun zaman yolculuğu temalı yeni dizisi the time traveler’s wife’tan bir fragman daha

hbo’nun zaman yolculuğu temalı yeni dizisi the time traveler’s wife’tan bir fragman daha


steven moffat yazıyor


Zaman yolculuğu temasını romantik ve dram türleriyle harmanlamış bir şekilde ele alan HBO imzalı The Time Traveler’s Wife dizisinden bir fragman daha paylaşıldı.

Audrey Niffenegger’in aynı isimli fantastik romanından uyarlanan The Time Traveler’s Wife, genetik bozukluğu sebebiyle istem dışı zaman yolculuğu yapan Henry DeTamble isimli bir adamın ve DeTamble’ın eşi Claire Abshire’ın ilişkisi etrafında şekilleniyor. Hikayenin 2009’da beyaz perdeye uyarlanan versiyonunda başrolleri Eric Bana ile Rachel McAdams paylaşmıştı. HBO’nun televizyon uyarlamasında ise Claire rolünde Game of Thrones’tan tanıdığımız Rose Leslie’yi, Henry rolünde ise Theo James’i izleyeceğiz.

Bu fantastik aşk hikayesinin yaratıcılığını üstlenen isim ise zaman yolculuğuna fazlasıyla aşina. Sherlock ve Dracula gibi serilerin yaratıcısı olmasının yanı sıra Doctor Who’da da uzunca bir süre yazarlık yapan Steven Moffat, The Time Traveler’s Wife’ın uyarlama senaryosuna imza atıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Leslie ve James ikilisine eşlik edecek isimlerse şu şekilde: Caitlin Shorey, Everleigh McDonell, Michael Park, Jaime Ray Newman, Taylor Richardson, Peter Graham, Brian Altemus, Jason David, Kate Siegel, Josh Stamberg, Chealse Frei, Marcia DeBonis, Will Brill ve Spencer House.

The Time Traveler’s Wife, altı bölümlük ilk sezonuyla 15 Mayıs tarihinde HBO’da yayınlanmaya başlayacak. Dizinin yeni fragmanı için buyursunlar.

Şöyle de bir posterimiz var: