heisenberg ve jesse, better call saul’un final sezonunda görünecek!

heisenberg ve jesse, better call saul’un final sezonunda görünecek!


you're goddamn right!


Breaking Bad’in spin-off’u olarak başlayıp en az Breaking Bad kadar iyi -hatta kimilerine göre çok daha iyi- beş sezonu geride bırakan Better Call Saul, 18 Nisan’da altıncı ve final sezonuyla ekranlara gelecek. Dizide BrBa evreninden Mike Ehrmantraut, Tuco Salamanca, Hector Salamanca, Don Eladio, Hank Schrader, Steven Gomez, Gus Fring ve daha birçok önemli karakteri gördük. İkisi hariç… Evet, Heisenberg aka Walter White ve Jesse Pinkman şimdiye kadar Better Call Saul’da karşımıza hiç çıkmadı. Geçtiğimiz gün ise dizinin yaratıcılarından büyük haber geldi. Bryan Cranston ve Aaron Paul, Better Call Saul’un final sezonunda BrBa evrenine geri dönüyor!

Better Call Saul yaratıcılarından Peter Gould, dizinin PaleyFest LA’deki panelinde yaptığı söyleşisinde, “Bu diziye başladığımızda bize sorulan ilk soru ‘Walt ve Jesse’yi de görecek miyiz?’ olmuştu. İzleyicilere tat kaçırıcı bir spoiler vermek istemem ama sorudan kaçınmak yerine direkt cevaplayacağım; evet, göreceğiz.” sözleriyle müjdeyi verdi. Gould, sözlerine şu şekilde devam etti: “Olayların nasıl gelişeceğini kendiniz keşfetmelisiniz ama şunu söyleyebilirim ki, birçok şeyi bu sezonda keşfedeceksiniz.” Bu cümlelerin ardından dizinin başrolü Bob Odenkirk, “İnanmazsınız ama dahası da var.” şeklinde bir cümle kurarken final sezonuna dair daha fazla ipucu vermek istemeyen Gould tarafından sözü kesildi.

Breaking Bad evreninin sonuna gelmişken Heisenberg ve Jesse ikilisini görmemiz beklentilerimiz arasındaydı zaten. Böyle bir sürpriz olmasa içimizde ukde kalırdı, orası kesin. Bu durumla ilgili iki dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, “Cranston ve Paul’u göremeden diziyi bitirsek büyük bir ayıp olurdu, değil mi?” demiş. Hak vermemek elde değil.

Better Call Saul’un final sezonunu zaten heyecanla bekliyorduk, şimdi daha da büyük bir heyecanla bekliyoruz. Dizinin 13 bölümden oluşacak final sezonunun ilk kısmı 18 Nisan’da, ikinci kısmı ise 11 Temmuz’da yayında olacak.