hoyeon jung, renate reinsve ve lily rose-depp, a24’un yeni filminde buluşuyor

hoyeon jung, renate reinsve ve lily rose-depp, a24’un yeni filminde buluşuyor


the governesses


Son yıllarda hem televizyon hem de sinema tarafında imza attığı işlerle aklımızı alan A24, ağzımızın suyunu akıtacak bir oyuncu kadrosuna sahip yeni filmini duyurdu.

Anne Sarre’nin aynı isimli romanından uyarlanacak The Governesses isimli film, yaşamlarını idame ettirmek için çalıştıkları evlerin altını üstüne getiren, birbirinden asi üç mürebbiyenin hikayesini aktaracak. Konusu size ne kadar ilgi çekici gelir bilemeyiz ama başrollerinde yer alacak isimler sebebiyle biz The Governesses’a şimdiden yükselmiş durumdayız. O yüzden hızlıca kadroya dair detaylara geçiyoruz.

Netflix’in izlenme rekorları kıran Kore yapımı dizisi Squid Game ile yıldızı parlayan oyuncu/model Hoyeon Jung, Joachim Trier’in son uzun metrajı The Worst Person in the World ile gönlümüzün baş tacı olan Renate Reinsve ve şu sıralar Euphoria yaratıcılarının başında durduğu, The Weeknd’in de başrolünde yer alacağı The Idol isimli HBO dizi projesi ile sık sık andığımız Lily Rose-Depp, filmin sinopsisinde bahsi geçen üç mürebbiyeyi canlandıracak.

Projenin yönetmenliği ise yine emin ellere teslim edilmiş. Bir başka A24 yapımı olan The Last Black Man in San Francisco ile ilk yönetmenlik deneyimini beklenmedik bir başarıyla kotaran Joe Talbot, The Governesses’ın yönetmen koltuğunda oturacak. Talbot filmin uyarlama senaryosunu da şair ve romancı Olivia Gatwood ile beraber yazacak. BBC Film de A24 ile beraber filmin yapımını üstlenecek.

Ne desek bilemedik. The Governesses için fazlasıyla yükselmiş durumdayız, merakla bekliyoruz.