kelly lee owens’ın yeni single’ı tatilinizin soundtrack’i olmaya aday

kelly lee owens’ın yeni single’ı tatilinizin soundtrack’i olmaya aday


playlist’lere eklensin


Leziz minimal techno’suyla hem ruhlarımızı serinletmeyi hem de ikamet ettiği Londra’nın, yerlisi olduğu Birleşik Krallık’ın gri bulutlarını getirmeyi başaran Kelly Lee Owens, bu Cuma yani 29 Nisan’da yayınlayacağı üçüncü albümü LP.8’in üçüncü single’ını fırından çıkarttı: “One”.

Kendi adını tabii ki taşıyan ilk albümü ve 2020 tarihli ikinci LP’si Inner Song‘un ardından birçoğumuzun arabasından yatak odasına, yaz akşamlarından kış depresyonlarına kadar her anına eşlik eden müzisyen, “One”ın görsel dünyası için “aç bayrakları” dedirten bir isimle çalışmış: Zeynep Ağcabay.

Bir kanser kliniğinde hemşireyken bağımsız festivallerde çalışması ve hastalarının onu hayallerini takip etmesine dair cesaretlendirmesi ardından müzik kariyerine start veren, yola çıkarken Daniel Avery, James Greenwood ve Erol Alkan’ın da elinden tuttuğu Owens, yeni albümünün başlığını şöyle açıklıyor: “Benim için 8 rakamı tamamlanmak demek. Bu albüm de sonsuza kadar benimle bütünleşecek bir albüm oldu”. Albümün co-pilot koltuğunda ise Merzbow, Sunn O)) ve Jenny Hval’den bildiğimiz Lasse Marhaug oturuyor.

LP.8:

01 Release
02 Voice
03 Anadlu
04 S.O (2)
05 Olga
06 Nana Piano
07 Quickening
08 One
09 Sonic 8