keşif listelerinin yeni gözdesi wet leg’den bir şarkımız var

keşif listelerinin yeni gözdesi wet leg’den bir şarkımız var


ur mom


İngiltere’nin Wight Adası’nda yaşamlarını sürdürürken derya denizi aşıp tüm dünyaya seslerini duyuran indie pop ikilisi Wet Leg’den bir şarkı daha geldi.

Affedersiniz, Ur Mom isimli gıcır yeni şarkı, Rhian Teasdale ve Hester Chambers ikilisinin Cuma günü yayınlanacak debut albümlerinin son teklisi olarak karşımıza çıkıyor. Londra’nın prestijli plak şirketlerinden Domino ile anlaşan bu iki indie’ci, çok geçmeden müzik dünyasında gündemin tam ortasında bir yerlere oturmayı başardı. Duayen insan Jools Holland’ın da radarına takılan Wet Leg’in kendileriyle aynı ismi taşıyan ilk albümleri senenin en merakla beklenen işlerinden biri. Ur Mom ile beraber bu albümden toplamda altı şarkı dinleme fırsatı bulduk, altısını bağrımıza bastık. Geriye altı şarkı daha kaldı; onları da iki gün sonra dinleyeceğiz.

Ur Mom’ı Lavaland yönetmenliğinde çekilen müzik videosu beraberinde hemen aşağı bıraktık. İlk Wet Leg albümü için Cuma günü burada buluşalım. Bu ay Wet Leg’den başka neler var diye merak ediyorsanız ışık hızıyla buraya aldık sizi.