killing eve spin-off dizisinin konusu belli oldu

killing eve spin-off dizisinin konusu belli oldu


carolyn martens’in gençliğini izleyeceğiz


Phoebe Waller-Bridge’in yaratıcılığını üstlendiği Killing Eve, final sezonuyla BBC America’da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin iki bölümlük büyük finali önümüzdeki Pazar ekranlara gelecek. Daha önce duyurusu gelen spin-off çalışmaları ise son sürat devam ediyor. İsimsiz spin-off projesinin konusu belli oldu.

Şimdilik kulağımıza gelen dedikodular spin-off projesinin Eve ve Villanelle haricinde Killing Eve evreninde önemli bir yere sahip olan MI6 ajanı Carolyn Mertens’in gençliğini anlatacağı yönünde. Fiona Shaw tarafından canlandırılan Martens, geçmişinde MI6’in Rusya’da faaliyet gösteren ajanlarından biri olarak biliniyor. Yani spin-off da muhtemelen Sovyetler Birliği’nde geçen bir hikayeye sahip olacak.

Tabii bu projeye henüz bir yeşil ışık yanmış değil. Karakterin gençliğini göreceğimiz için Shaw’un dizide yer alması da ihtimaller arasında bulunmuyor. Killing Eve’e ev sahipliği yapan BBC America ve AMC kanallarının bu projeyi de yayın takvimlerine dahil edip etmeyeceği şimdilik bilinmiyor. Diziden gelecek bahsi geçen proje haricinde birkaç spin-off projesi için de çalışmalar devam ediyor.