kings of convenience, 30 eylül ve 1 ekim’de zorlu psm ile istanbul’da!

kings of convenience, 30 eylül ve 1 ekim’de zorlu psm ile istanbul’da!


biletler yarın satışta


Bu sene duyurduğu irili ufaklı bütün isimlerle İstanbullu müzik severlere unutulmaz bir yıl yaşatmayı kafasına koyan Zorlu PSM; yaz aylarında Arctic Monkeys, Placebo, Chet Faker, alt-J, Warpaint ve Agnes Obel gibi isimlerle bizleri buluşturacak. Geçtiğimiz ay gelen Midlake duyurusu ise sonbaharda da büyük isimlerle karşılaşacağımızın habercisi gibiydi, öyle de oldu. Midlake’in ardından Zorlu PSM’nin sonbahar takvimine eklenen ikinci büyük isim; Kings of Convenience, 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde İstanbul’da olacak!

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Zorlu PSM (@zorlu_psm)’in paylaştığı bir gönderi

Erlend Øye ve Eirik Glambek Bøe’den oluşan indie folk-pop ikilisi Kings of Convenience, geçtiğimiz sene yayınladığı son albümü Peace or Love ile 12 yıllık suskunluğunu bozmuştu. İçimizi dışımızı pamuk gibi eden Peace or Love albümünün Avrupa turnesi önümüzdeki ay ikilinin Portekiz’de verecekleri üç konserle başlayacak. Avrupa turnesinin son durağı ise 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM ile İstanbul olacak.

İstanbullu dinleyiciyle yaklaşık 10 yıllık bir aradan sonra buluşacak Kings of Convenience bu durumla alakalı ne kadar heyecanlıdır bilemiyoruz ama bizim içimiz şimdiden kıpır kıpır, midemizde kelebekler uçuşuyor adeta. Siz de bu heyecana ortak olmak isterseniz iki konserin biletleri yarın saat 10.00’da burada ve burada satışa çıkacak. Ay valla heyecanlandık.