korku üstadı m. night shyamalan’ın yeni filminin çekimleri başladı

korku üstadı m. night shyamalan’ın yeni filminin çekimleri başladı


knock at the cabin


Signs, The Sixth Sense ve Unbreakable gibi korku ve gizem filmlerinin yönetmeni M. Night Shyamalan, 15. filmi için kolları sıvadı. Shyamalan’ın Knock at the Cabin isimli yeni filminin çekimleri bugün başladı.

Yine korku ve gizem türlerinin yoğunlukta olacağı klasik bir Shyamalan filmi olarak karşımıza çıkacak Knock at the Cabin’in konusu da gizemli. Filmin sinopsisi şimdilik gizli tutuluyor. Fakat oyuncu kadrosuna dair bilgilerimiz var. Mindhunter ile yıldızı parlayan Jonathan Groff, son olarak Dune’da karşımıza çıkan Dave Bautista ve Servant dizisinde de Shyamalan ile çalışma fırsatı bulan Rupert Grint ile beraber Nikki Amuka-Bird, Ben Aldridge, Abby Quinn ve William Ragsdale gibi isimler de Knock at the Cabin’in oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Twitter hesabı üzerinden bir klaket ile verdiği pozu paylaşan yönetmen, paylaşımın açıklama kısmında şu sözlere yer vermiş: “İlk gün. İlk çekim. 15. uzun metraj. Knock at the Cabin.”

Knock at the Cabin’in vizyon tarihi şimdilik belli olmasa da filmin önümüzdeki sene içerisinde gösterimini yapacağını tahmin ediyoruz. Beklemedeyiz.