kristen stewart, yeni bir a24 filminde rol alacak

kristen stewart, yeni bir a24 filminde rol alacak


love lies bleeding


Pablo Larraín imzalı Spencer’daki Prenses Diana rolüyle ilk Oscar heykelciğine hiç olmadığı kadar yaklaşan Kristen Stewart’ın rol alacağı bir sonraki film projesi belli oldu. Kendisini kaliteli bağımsız filmlerin adresi A24’un yeni filmi Love Lies Bleeding’de izleyeceğiz.

Love Lies Bleeding’in yönetmenliğini 2019 çıkışlı ilk uzun metrajı Saint Maud ile sinema camiasından övgüler toplayan Rose Glass üstleniyor. Filmin senaryosunu Glass ile beraber The Irregulars, Hanna ve His Dark Materials gibi dizilerde çalışan Weronika Tofilska kaleme alacak. Proje, Tofilska’nın ilk uzun metraj deneyimi olacak.

Hayatının ve davranışlarının steroid kullanımı sonucunda başkalaştığını fark eden vücut geliştirme şampiyonu bir kadının etrafında şekillenecek romantik gerilim türündeki film, ego, arzu ve Amerikan rüyası gibi temalar üzerinde duracak. Bahsi geçen bu kadın karakteri ise Stewart canlandıracak.

Stewart’ın iç dünyası karışık kadın karakterleri canlandırma konusundaki marifetlerini Personal Shopper, Seberg ve Spencer’da görmüştük. Yine benzer bir karakteri canlandıracağı Love Lies Bleeding, kendisine bu sefer ilk Oscar ödülünü kazandırır mı, bekleyip göreceğiz. Ünlü oyuncunun yeni David Cronenberg filmi Crimes of the Future’da da rol aldığını hatırlatalım.