liam gallagher, yeni şarkısında “güzel günler gelecek” diyor

liam gallagher, yeni şarkısında “güzel günler gelecek” diyor


ne zaman mesela?


Uçan adam Liam Gallagher, solo kariyerinin üçüncü albümü C’MON YOU KNOW için gün saymaya devam ediyor. Albümün üçüncü teklisi Better Days de bugün paylaşıldı.

Güzel günlerin ufukta olduğuna dair umut dolu sözler içeren Better Days’in katkıda bulunan isimler kısmına bakınca C’MON YOU KNOW’un arkası sağlam bir albüm olacağının üçüncü tüyosunu aldık. Albümün ilk teklisi Everything’s Electric’in davullarında Dave Grohl’un, prodüksiyon kısmında ise Greg Kurstin’in adı geçiyordu. Albümle aynı adı taşıyan ikinci teklinin prodüktörlüğünü ise Grammy, Oscar ve Altın Küre de dahil müzik alanında sayısız ödüle ulaşan Andrew Wyatt üstlenmişti. Better Days’in arkasında ise yine Wyatt ve Kurstin ikilisiyle beraber Stockholmlü pop yıldızı Tove Lo ve Lo’nun besteci dostu Gustav Weber Wernet ve daha önce Adele, Jeff Buckley ve Mark Ronson gibileriyle çalışma fırsatı bulan Michael Tighe’nin ismi geçiyor.

12 şarkılık C’MON YOU KNOW isimli albüm 27 Mayıs tarihinde full + full dinlemeye açılacak. Albümün yeni teklisi Better Days, Gallagher’ın memleketi Manchester’da çekilen müzik videosuyla beraber hemen burada.

C’MON YOU KNOW:

  1. More Power
  2. Diamonds In The Dark
  3. Don’t Go Halfway
  4. Too Good For Giving Up
  5. Was Not Meant To be
  6. C’Mon You Know
  7. Everything’s Electric
  8. The World Is In Need
  9. Moscow Rules
  10. I’m Free
  11. Better Days
  12. Sweet Children