netflix’in yeni fantastik filmi damsel’ın kadrosuna fantastik takviyeler

netflix’in yeni fantastik filmi damsel’ın kadrosuna fantastik takviyeler


ejderha vs. antipatik kız


Senede 300 film yayınlayan streaming devi Netflix, arada bir büyük çaplı işlere de bulaşıyor. Bu büyük çaplı işlerin en yenisi Damsel isimli film, oyuncu kadrosundan yeni isimler duyurmaya devam ediyor.

Bol bol CGI göreceğimiz Damsel, Prens Henry ile evlenen Prenses Elodie’nin başından geçen fantastik hikayeyi anlatacak. Mutlu mesut bir evlilik geçireceğini düşünen Elodie, krallığın kadim bir borcunun ödenmesi için mağarada yaşayan bir ejderhaya kurban olarak sunulur. Krallıktan intikamını almak isteyen prensesin önce bu ejderhadan kurtulması gerekir.

Filmde Prenses Elodie’yi Stranger Things ile yıldızı parlayan Millie Bobby Brown canlandıracak. Kadroya yeni katılan isimler arasında House of Cards’tan tanıdığımız Robin Wright ile beraber Ray Winstone, Shoreh Aghdashloo, Nick Robinson ve Brooke Carter gibi isimler yer alıyor. 28 Weeks Later filminin yönetmeni Juan Carlos Fresnadillo’nun kamera arkasına geçeceği filmin senaryosunu Wrath of the Titans ile çıkış yapan senarist Dan Mazeau kaleme alacak.

Damsel’in şimdilik bir çıkış tarihi bulunmasa da önümüzdeki sene içerisinde Netflix’te gösterimini yapması bekleniyor.