netflix’ten big mouth’a yedinci sezon onayı

netflix’ten big mouth’a yedinci sezon onayı


gün, koca ağızların günü


Netflix’in yetişkinlere yönelik animasyon serilerinin en sevilenlerinden Big Mouth, senenin ilerleyen aylarında altıncı sezonuyla tekrar karşımıza çıkacak. Bugün gelen bir duyurusu ise dizinin yedinci sezonu için de şimdiden onay aldığını işaret ediyor.

Jennifer Flackett, Nick Kroll ve Andrew Goldberg üçlüsünün yaratıcılığını üstlendiği Big Mouth, bu üçlünün ergenlik döneminde yaşadıkları komik ve bir o kadar utanç verici anıların sebep olduğu kabusları tüm açıklığı ve azgınlığıyla beş sezon boyunca bizlerle buluşturdu. Seride cinselliğe yavaş yavaş adım atan ergen karakterlerin kendilerine yol gösteren -bazen gösteremeyen- hayali yaratık arkadaşlarıyla beraber yaşadıkları cinsellik dolu maceraları aktarılıyor. Big Mouth’ın çok sevilmesinin ardından bahsi geçen hayali yaratıkların gündelik yaşamlarına odaklanan Human Resources isimli spin-off dizisi de geçtiğimiz Mart ayında Netflix’te izleyicilerle buluştu. Big Mouth yedinci sezon onayını alırken Humon Resources da ikinci sezon için onayı kaptı.

Nick Kroll ile beraber John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Jenny Slate ve Jessi Klein gibi isimlerin de seslendirmen kadrosunda yer aldığı Big Mouth’ın şimdilik altıncı sezonu için bekleyişteyiz.