orphan black spin-off dizisi önümüzdeki sene resmen geliyor

orphan black spin-off dizisi önümüzdeki sene resmen geliyor


orphan black: echoes


Klon üstüne klon gördüğümüz bilim kurgu dizisi Orphan Black, pek beğenilen beş sezonunun ardından 2017 yılında final yapmıştı. Sayısız fikir çıkarılabilecek bir evrende geçen dizi için spin-off çalışmaları da çok gecikmemişti. Çalışmaları bir süredir devam eden işbu spin-off projesi, bugün resmiyete kavuştu.

Oynadığı sayısız farklı karakterle kendisine ilk Emmy ödülünü kazandıran Tatiana Maslany’nin başrolünde yer aldığı Orphan Black’in yaratıcılığını Graeme Manson ve John Fawcett ikilisi üstlenmişti. Diziyle aynı evrende geçecek spin-off projesinin senaristliği ise Tyrant, Fear the Walking Dead ve The Society gibi yapımlarda çalışan Anna Fishko’ya emanet edildi. Fishko ayrıca dizinin yaratıcılığını, yürütücülüğünü ve idari yapımcılığını da üstlenecek. Orijinal dizinin yaratıcılarından ve birçok bölümünün yönetmenliğinden sorumlu olan John Fawcett, yeni dizide de hem yapımcı hem de yönetmen olarak görev alacak. Dizinin adı da belli ayrıca: Orphan Black: Echoes.

10 bölümlük ilk sezonuyla önümüzdeki sene ekranlara gelmeye hazırlanan Orphan Black: Echoes, AMC+’ta yayınlanacak. Dizinin resmi sinopsisi konuya dair pek detay vermese de Orphan Black ile aynı evrende geçen, yakın gelecekte yaşayan bir grup kadının kimlikleri hakkındaki gerçekleri öğrenmeye çalışmalarını konu alacağı belirtiliyor.

Orphan Black: Echoes’tan yakın zamanda daha fazla haber alacağız gibi görünüyor. Beklemedeyiz.