phoebe bridgers, yeni şarkısında conversations with friends için çalıp söylüyor

phoebe bridgers, yeni şarkısında conversations with friends için çalıp söylüyor


sidelines


Normal People’la aynı etkiyi yakalama potansiyeli hayli yüksek olan yeni Hulu dizisi Conversations with Friends’in ilk uzun fragmanı Salı günü platform tarafından paylaşıldı. Fragmanda dikkatimizi çeken en büyük unsurlardan biri ise fonda çalan yeni Phoebe Bridgers şarkısıydı. Sidelines isimli işbu şarkı, an itibarıyla yayında.

Yine Sally Rooney’nin aynı isimli romanından uyarlanan Conversations with Friends’te karmakarışık bir arkadaşlık ve sevgililik ilişkisi/ilişkileri izleyeceğiz. Dizi Normal People ile tamamen aynı formülle hazırlanmış bir şekilde karşımıza çıkacak. Malumunuz, Normal People’ın formülünde kullandığı en önemli etmenlerden biri Shazam’lamalara doyamadığımız, Spotify playlist’lerimizi doldurduğumuz o muazzam şarkılarıydı. Phoebe Bridgers imzalı Sidelines ise aynı formülün Conversations with Friends’te de kullanıldığının ilk örneği gibi duruyor.

Conversations with Friends, 15 Mayıs’ta Hulu’da ekranlara gelecek. Dizinin fragmanı yeni Phoebe Bridgers şarkısı Sidelines’ın hemen altında.