sony’den venom 3 duyurusu

sony’den venom 3 duyurusu


emin miyiz?


İlk filmiyle hayal kırıklıklarımıza gark eden, ikinci filminde işleri daha da batıran -ki bu sadece bizim yorumumuz değil- Venom serisinin üçüncü filmi için çalışmaların başladığı Sony tarafından açıklandı.

Spider-Man’in yayın haklarını elinde bulunduran Sony, kendi Marvel Sinematik Evreni olan Spider-Verse’ü genişletmeye devam ediyor. İki Venom filminin ardından son olarak Morbius geldi. Sırada Dakota Johnson ve Sydney Sweeney’li Madame Web ile Aaron Taylor-Johnson’lı Kraven the Hunter filmleri var. Spider-Verse’ten şimdiye kadar yayınlanan üç film hem eleştirmenlerden hem de genel izleyiciden hayli kötü yorumlar alsa da Sony bu sinematik evrenden vazgeçmek istemiyor. Sony’nin bu ısrarını anlayabiliyoruz tabii. Ortada kötü bir iş olsa da gişede 856 milyon ve 502 milyon dolar hasılat elde eden iki film var sonuçta.

Üçüncü Venom filminde Tom Hardy’nin rolüne geri döneceği kesin gibi. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında şimdilik bir bilgimiz yok. Hayal kırıklığı yaratan iki filmin ardından üçüncü filmde Venom için işler tersine döner mi, bekleyip göreceğiz.