stranger things’in dördüncü sezonunda işler karışacak

stranger things’in dördüncü sezonunda işler karışacak


upside down’a bekleriz


Netflix’in en Netflix yapımlarından Stranger Things’in 2019’dan beri beklediğimiz dördüncü sezonu nihayet geliyor. 27 Mayıs’ta kapımızı çalacak sezonun ilk fragmanı streaming platformu tarafından paylaşıldı.

İki kısıma bölünen yeni sezonun önceki üç sezona göre korku unsurlarına çok daha fazla yer vereceği ve heyecan dozunu daha da artıracağı konuşuluyor. Bu sezonda bizi neler bekliyor, tam olarak kestiremiyoruz fakat Stranger Things serüveni dördüncü sezonla bitmeyecek. Şubat ayında dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşler, paylaştıkları bir açık mektupla Stranger Things’in bir sezon daha devam edeceğini ve beşinci sezon ile son bulacağını açıklamıştı.

Önceki sezonlarda karşımıza çıkan Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder, David Harbour, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Kerry, Sadie Sink, Maya Hawke, Cara Buono gibi oyunculara ek olarak yeni sezonda Sherman Augustus, Mason Dye, Robert Englund, Nikola Djuricko ve Tom Wlaschiha gibi isimler de Stranger Things’in oyuncu kadrosunda yer alacak.

Sezonun beş bölümlük ilk kısmı 27 Mayıs’ta, ikinci kısmı ise 1 Temmuz’da yayınlanacak. Fragman için aşağı alabiliriz.

Şöyle de çeşit çeşit karakter posterlerimiz var.