tamino’dan üç sene sonra yepyeni şarkıyla taptaze dönüş

tamino’dan üç sene sonra yepyeni şarkıyla taptaze dönüş


the first disciple


“Genç kızların sevgilisi” ekolünün en yeni temsilcilerinden Tamino, 2019’da yayınladığı ilk albümü Amir’in ardından üç sene sonra yeni teklisiyle tekrar karşımızda.

Altı dakika uzunluğundaki The First Disciple isimli yeni Tamino teklisinin arkası hayli sağlam. Sözü müziği Tamino’ya ait olan şarkının prodüksiyonunu PJ Maertens ve Jo Francken ikilisi üstlenmiş. Sanatçının memleketi Mısır ile özdeşleşen ud enstrümanını bizzat Tamino’nun kendisi çalarken şarkının baslarında ise Radiohead basçısı Colin Greenwood’un adı geçiyor.

“Uzun zaman oldu. Bunu sizinle paylaşmaktan gurur ve heyecan duyuyorum.” sözleriyle paylaşılan The First Disciple’a çekilen bir müzik videosu da yayınlandı ayrıca. Videonun yönetmen koltuğunda Bastiaan Lochs ve Jonathan Van Hemelrijck ikilisi oturuyor.

Henüz bir duyuru gelmemiş olsa da The First Disciple’ın yeni bir Tamino albümünün öncüsü olacağına inanıyoruz. Zira -daha önce de bahsettiğimiz gibi- kendisinden üç senedir bir albüm duyabilmiş değiliz. Yakın zamanda daha fazla Tamino haberleri paylaşmak dileğiyle The First Disciple’ı müzik videosu beraberinde huzurlarınıza bırakıyoruz.