the batman 2 resmen geliyor!

the batman 2 resmen geliyor!


malumun ilanı


Vizyona girmeden önce, vizyona girdiğinde, vizyona girdikten sonra bile dilimizden düşüremedik The Batman’i. Merakla bekledik, beklentilerimizi -bizce- karşıladı ve çok beğendik. Filmi bizim gibi beğenen sayısız izleyici var. Bunlara genel izleyici de eleştirmenler de dahil. E haliyle The Batman için bir devam filmi beklentisi hepimizde oluştu. Geçtiğimiz gün ise malumun ilanı geldi; The Batman 2’nun yolda olduğu bizzat Warner Bros. tarafından açıklandı.

Devam filminde göreceklerimize ve görmeyeceklerimize dair şimdilik bir bilgimiz yok. Kesin olan bir şey var ki; Matt Reeves yönetmen koltuğunda oturmaya, Robert Pattinson ise Batsuit’i giymeye devam edecek. Jeffrey Wright’ın da Komiser James Gordon’ı tekrar canlandıracağı ihtimali yüksek. Halihazırda kendi karakterine özel bir spin-off dizi çalışması devam ederken Penguin rolünde Colin Farrell’i de görmeyi umuyoruz. İlk filmin finalini düşünürsek Zoë Kravitz, Catwoman olarak geri döner mi, bilemiyoruz. Fakat bize kalırsa o da döner gibi.

Gişede 750 milyon dolar gibi bir hasılat elde eden, HBO Max’te yayınlandığı ilk hafta 4.1 milyon izleyiciye ulaşan The Batman’in başarıları kolay bir iş değil. Devam filmi de aynı başarıyı yakalar mı, bekleyip göreceğiz.