the crow yeniden çevriminde başrol bill skarsgård’ın

the crow yeniden çevriminde başrol bill skarsgård’ın


yönetmen koltuğunda rupert sanders


Sinema tarihinin en iyi intikam hikayelerinden birine sahip olan 1994 yapımı The Crow’un yeniden çevriminden sıcak haberler var. Filmin başrolünde Bill Skarsgård’ı izleyeceğiz.

Son 10 senedir The Crow’un yeniden çevrimi sık sık gündeme gelse de bu proje çeşitli sebeplerden dolayı bir türlü gerçekleşememişti. Alex Proyas’ın aynı isimli çizgi roman serisinden beyaz perdeye uyarladığı orijinal filmde Eric Draven rolünde Brandon Lee’yi izlemiştik. Aynı rolü canlandırması için daha önce Jason Momoa ile anlaşılsa da bu proje iptal edilmişti. Şimdi yeniden hayata geçirilen The Crow projesinde Draven rolünü Bill Skarsgård canlandıracak.

Filmde ayrıca Tahliah Debrett Barnett ya da bildiğimiz adıyla FKA Twigs de rol alacak. Elektronik müzik piyasasında yayınladığı işlerini ilgiyle takip ettiğimiz avant-pop’çu, daha önce birkaç projede küçük rollerde boy göstermişti. The Crow ise kendisinin sinema dünyasındaki şimdiye kadarki en büyük işi olacak desek yanlış olmaz gibi.

Yeni The Crow’un yönetmen koltuğunda Snow White and the Huntsman ve Ghost in the Shell gibi uyarlama filmlerin yönetmeni Rupert Sanders oturacak. Filmin senaryosunu ise ilk uzun metraj deneyimi King Richard ile bu senenin Oscar adaylarından Zach Baylin kaleme alacak.

The Crow yeniden çevriminin vizyon tarihine dair herhangi bir detay belirtilmemiş. Beklemedeyiz.