the weeknd’li hbo dizisi the idol’da büyük değişiklikler var

the weeknd’li hbo dizisi the idol’da büyük değişiklikler var


sil baştan gibi bişi


HBO’nun A24 iş birliğinde geçtiğimiz sonbaharda duyurduğu yeni iddialı dizisi The Idol’ın yapım süreci devam ederken dizi ile ilgili ciddi değişikliklerin gerçekleştirileceği açıklandı.

Bir pop şarkıcısıyla gizli bir tarikata önderlik eden Los Angeleslı esrarengiz bir gece kulübü sahibinin arasındaki romantik ilişkiye odaklanacak The Idol’ın başrollerini adını daha çok müzik kariyeriyle ansak da yakın zamanda sinema ve televizyon dünyasına da adım atan Abel Tesfaye aka The Weeknd ile Lily-Rose Depp paylaşıyor. Dizinin yaratıcılığı ise Euphoria yaratıcısı Sam Levinson’a emanet. HBO’dan gelen bir duyuruya göre yapımı son sürat devam eden The Idol’da büyük değişikliklere gidilecekmiş. Tesfaye, Depp ve Levinson dizinin bünyesinde bulunmaya devam edecek fakat yapım ve oyuncu ekibinden birçok ismin diziden ayrılacağı, yerine başkalarının geleceği açıklandı. Bu durumun sebebi ise yapımın kreatif yönünün tamamen farklı bir yola yönlendirilme talebinden dolayıymış. Dizinin birkaç bölümünün çekimleri çoktan tamamlanmış bile fakat bu bölümler yeni bir ekiple tekrar en baştan çekilecekmiş.

The Idol’ın oyuncu kadrosunda daha evvelden gelen bilgilere göre Tesfaye ve Depp ile beraber Suzanna Son, Melanie Liburd, Tunde Adebimpe, Steve Zissis, Troye Sivan, Elizabeth Berkly Lauren, Nico Hiraga ve Anne Heche gibi isimler yer alıyor. Bu isimlerden kimlerin diziden ayrılacağı ve kimlerin oluşacak boşluğu dolduracağı şimdilik duyurulmamış. HBO’nun açıklaması ise şu şekilde:

The Idol’ın yaratıcı ekibi dizi için vizyonlarını oluşturmaya, iyileştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor ve yeni bir kreatif yola yöneldiler. Dizinin yapımı bu yeni yaklaşıma en iyi şekilde hizmet etmek için oyuncu kadrosunu ve yapım ekibini tekrar oluşturacak. Yakın zamanda yeni bilgiler paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.

Bu durumdan anladığımız kadarıyla halihazırda bir yayın duyurusu bulunmayan The Idol’ı çok uzun bir süre daha beklemeye devam edeceğiz. Ne diyelim, en iyisini sen bilirsin HBO.