thor: love and thunder’ın ilk fragmanı nihayet burada

thor: love and thunder’ın ilk fragmanı nihayet burada


8 temmuz’da thor’lamaca


Marvel Sinematik Evreni’nin şimşek tanrısı Thor’un dördüncü filmi Thor: Love and Thunder’ın vizyona girmesine sadece üç ay gibi bir süre kaldı. Buna rağmen filmden henüz bir fragman görememiştik. MCU hayranlarının aylardır beklediği fragman nihayet geldi.

Avengers: Endgame’in bıraktığı yerden direkt olarak devam edecek yeni Thor filmi, adından da anlaşılacağı üzere romantik bir süper kahraman hikayesini izleyicilerle buluşturacak. Seride Natalie Portman’ın canlandırdığı Jane Foster karakterini ilk defa The Mighty Thor yani bir nevi kadın Thor’a dönüşmüş olarak izleyeceğiz. Ayrıca Guardians of the Galaxy ekibi de ilk defa bir Thor filminde görünecek.

Filmin yönetmen koltuğunda serinin son filmi Thor: Ragnarok’un da yönetmeni olan Taika Waititi oturuyor. Kendisi ayrıca filmde Jennifer Kaytin Robinson ile beraber senarist olarak da görev almış. Chris Hemsworth ve Natalie Portman ikilisiyle beraber kadroda yer alan isimlerse hayli heyecan verici: Christian Bale, Russell Crow, Matt Damon, Tessa Thompson, Chris Pratt, Luke Hemsworth, Karen Gillan, Dave Bautista ve Pom Klementieff.

Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz’da vizyona girecek. Filmin ilk fragmanı için buyursunlar efendim.

Şöyle de bir posterimiz var ayrıca: