timothée chalamet, adam sandler ve safdie kardeşler bir araya mı geliyor?

timothée chalamet, adam sandler ve safdie kardeşler bir araya mı geliyor?


ne diyosun?


Good Times ve Uncut Gems gibi iki modern başyapıta imza atan Benny ve Josh Safdie, yeni bir film projesiyle tekrar gündeme geldi. Proje için adı geçen isimlerse hayli iddialı.

Şimdilik dedikodudan ibaret olan bu iddia, IndieWire’ın geçtiğimiz gün yayınladığı, Hollywood yıldızlarının neden hak ettikleri sinemacılarla buluşamadıklarını irdeleyen yazısında ortaya çıktı. (Yazıya buradan ulaşabilirsiniz.) Yazıyı kaleme alan Eric Kohn’un bahsettiğine göre Safdie Kardeşler, Uncut Gems’te de beraber çalıştıkları Adam Sandler ile tekrar bir araya geliyormuş. Dedikodusu sağlam bir kaynaktan geldiği belirtilen bu projenin detayları şimdilik belli değilmiş. Diğer bir iddia ise Dune yıldızı Timothée Chalamet ve komedyen Pete Davidson’ın da Safdie Kardeşler ile bir projede yer almak istediğini vurguluyor. Bu iki proje aynı film projesi mi, bilemiyoruz. Fakat Chalamet ve Sandler’ın Safdie Kardeşler yönetmenliğinde çekilen bir filmde bir araya gelmesi ihtimali bile bizi heyecanlandırmaya yetiyor.

Safdie Kardeşler, 2019 yapımı Uncut Gems’ten beri Emma Stone’lu Showtime dizisi The Curse haricinde herhangi bir proje duyurmadı. Bu durum, bize kalırsa bahsi geçen bu dedikoduların gerçek olma ihtimalini güçlendiriyor. Bakalım, yakında çıkar kokusu.