tom hiddleston, apple tv+ dizisi the white darkness’ın başrolünde

tom hiddleston, apple tv+ dizisi the white darkness’ın başrolünde


hiddleston ile baştan uca antarktika


Marvel Sinematik Evreni’nin Loki’si Tom Hiddleston, filmografisine şöyle bir göz attığımızda uzun bir süredir Loki rolü dışına adım atmamış durumda. Fakat bu durum çok yakında iki farklı Apple TV+ dizisi ile bozulacak. Hiddleston’ın rol alacağı The Essex Serpent isimli dizi yakın zamanda duyurulmuştu. Bugün ise ünlü oyuncunun başrol olacağı bir başka yapım daha açıklandı: The White Darkness.

David Grann’in aynı isimli gerçek olaylara dayanan romanından uyarlanacak The White Darkness, Henry Worsley adındaki bir adamın tuhaf ve macera dolu hikayesini anlatıyor. Eski bir asker, kendisini ailesine adamış bir baba, onurlu bir adam olan Worsley, uzun süredir hayalini kurduğu epik bir yolculuğa takıntılı hale gelmiştir. Bu yolculuk ne mi? Antarktika’yı yayan halde baştan uca yürümek.

Bu sıra dışı hikayeyi televizyona uyarlayacak isimler arasında Pachinko dizisinin yaratıcısı Soo Hugh ve Strange Angel ile Black Swan senaristi Mark Heyman yer alıyor. Hiddleston’ın da yapımcıları arasında yer alacağı dizinin yayın tarihine dair şimdilik bir detay bulunmuyor.