yeni sharon van etten albümü sadece bir ay uzağımızda

yeni sharon van etten albümü sadece bir ay uzağımızda


we’ve been going about this all wrong


Indie piyasasının melankolik prensesi Sharon Van Etten, üç sene sonra yepyeni bir albüm haberiyle tekrar konu başlığımız oluyor.

2019 çıkışlı Remind Me Tomorrow’u takiben gelecek yeni albümün adı We’ve Been Going About This All Wrong. Albüm 6 Mayıs tarihinde yakın dönemde birçok bağımsız sanatçıya ev sahipliği yapan Jagjaguwar etiketiyle yayınlanacak. Etten’ın albümle beraber yaptığı açıklamalarından anladığımız kadarıyla albümün yayın tarihine kadar herhangi bir tekli yayınlanmayacak. Bir bütün olarak dinlenmesi gerektiği belirtilen yeni uzun çalar için Etten şu sözleri söylemiş: “Bu albümü hayranlarıma kasıtlı olarak bir bütün şeklinde sunmak istedim. 10 şarkının tamamı da sırasıyla dinlenecek şekilde tasarlandı.” Bu sene içerisinde yayınlanan Porta ve Used to It teklileri de albümün şarkı listesinde yer almıyor. Albümün teması ise umut, kayıp, özlem ve iyileşme gücü gibi olgular etrafında şekillenecek.

We’ve Been Going About This All Wrong, 6 Mayıs’ta yayında olacak. Şimdiden merakımızı cezbeden albümden şöyle de bir tanıtım videosu geldi:

Şarkı listemiz ve kapak görselimiz ise şu şekilde:

We’ve Been Going About This All Wrong:

01 Darkness Fades
02 Home to Me
03 I’ll Try
04 Anything
05 Born
06 Headspace
07 Come Back
08 Darkish
09 Mistakes
10 Far Away